obra nueva sabadell

Obra Nova

A Ibergestión Construcciones y Obras, som experts en la creació de projectes d'obra nova a Sabadell, i tota la Comunitat de Catalunya.

Si estàs pensant a construir la casa dels teus somnis o posar en marxa la nau on desenvolupar el teu negoci, i busques una empresa seriosa i amb gran experiència en aquesta mena de servei, nosaltres som la solució. Cadascun dels nostres projectes és un compromís amb la qualitat, la innovació i l'excel·lència en la construcció.

Confiï el seu futur a les mans més expertes

Entenem que cada obra nova representa alguna cosa més que un mer edifici; una llar, un lloc de treball, un espai comú…Per això, ens esforcem diàriament per entendre i donar vida a la visió dels nostres clients, utilitzant les tecnologies de construcció més avançades i sostenibles disponibles.

Amb una reputació ben consolidada i més de dues dècades d'experiència en el sector, des de la nostra empresa de construccions i obres a Sabadell, ens hem convertit en l'aliat perfecte per a aquells que busquen acomplir projectes complexos i desafiadors.

Gestió i administració de cada etapa del projecte

Oferim un servei integral, gestionant i administrant personalment cada etapa del projecte, des del disseny fins a la finalització de la construcció clau en mà. Procedim a sol·licitar i tramitar per tu tots els permisos i llicències necessàries, t’acompanyem i assessorem sobre les millors opcions atenent gustos, necessitats i, sobretot, ajustant-nos al pressupost acordat. En definitiva, cuidem cada fase per a assegurar-nos que cada detall es manegi amb el més alt grau de professionalitat.

Transparència

Mantenim una comunicació oberta i consistent en totes les fases del projecte.

Confiança

Compromesos per complir amb els temps acordats i de la forma més adequada possible.

Professionalitat

Treballem en constant col·laboració per a crear un equip fort que ofereixi un servei eficaç.

Descobreixi alguns dels nostres treballs en obra nova

  • Construcció de Casa Unifamiliar a C/Avellaner en Matadepera.
  • Construcció d’un conjunt de 28 habitatges a Tarragona
  • Edificació de dos habitatges unifamiliars de 210m² a la Balconada de Sant Vicenç de Castellet.
  • Construcció de dos habitatges unifamiliars de 280m² a Ullastrell.
  • Construcció de dos habitatges unifamiliars de 450m² a Matadepera.