obra civil sabadell

Obra Civil

A Ibergestión Construcciones y Obras treballem per a tota mena d'indústries, particulars i clients en general. La nostra especialitat és la indústria química i les sales blanques i els seus manteniments, encara que podem escometre tota classe d'obra civil.

Una altra de les àrees en les quals treballem i desenvolupem treballs professionals és la dedicada a l'edificació industrial. En aquest sentit, realitzem canalitzacions, cubetes per a tancs, dipòsits, depuradores i tota classe de treballs per a instal·lacions i equips industrials, com a bàscules, parc de tancs o torres de refrigeració.

A més, ens encarreguem de la construcció de dipòsits d'aigua, naus i pistes esportives. Així com la rehabilitació d'espais públics.

Especialitzats en la projecció i execució de tota mena d'obra civil

L'àmbit de l'obra civil és, potser, un dels més extensos que existeix, ja que pot dirigir-se tant a particulars com a empreses de diversa índole.

El nostre servei d'obra civil a Sabadell, dirigit fonamentalment a entitats del sector públic, s'encarrega d'escometre aquelles obres d'infraestructures, instal·lacions o serveis destinats a ús i gaudi per part de la població.

Comptem amb un equip amb àmplia experiència en l'execució de projectes com a instal·lacions esportives, pavimentacions, parcs i enjardinaments, etc..

A Ibergestión Construcciones y Obras garantim el màxim compliment dels terminis i els estàndards de qualitat.

Confia en la nostra professionalitat. Contacta amb nosaltres, i sol·licita pressupost sense compromís.

Ibergestión Construcciones y Obras, donant forma al futur en cada obra civil

Els nostres projectes en Obra Civil