empresa de reformas

Empresa de Reformes

Estàs pensant a fer una reforma en el teu habitatge? Necessites rehabilitar el teu local o comerç? A Ibergestión Construcciones y Obras t'ajudem a transformar els teus espais i adequar-los als teus gustos i necessitats.

Fem realitat el teu espai ideal. Especialistes en rehabilitacions i reformes

Amb més de 25 anys d'experiència en el sector, i gràcies a la professionalitat d'un equip altament qualificat, són innombrables els projectes i intervencions en reformes i rehabilitacions dutes a terme a la ciutat de Sabadell, i Catalunya.

Creiem que cada espai té una història i un potencial a descobrir. Per això, treballem estretament amb els nostres clients per a descobrir-ho. Si desitges revitalitzar el teu espai de treball, adequar el teu comerç perquè reflecteixi la personalitat de la teva marca, remodelar la teva llar al teu nou estil de vida o rehabilitar un edifici o espai històric per a preservar el seu caràcter, no dubtis a contactar-nos.

Servei integral: disseny, tramitació i execució

Oferim una àmplia gamma de serveis de reforma i rehabilitació, des de petites actualitzacions estètiques fins a renovacions completes.

El nostre equip, format per arquitectes, enginyers, decoradors…i professionals de diferents oficis, s'encarregarà de formular i executar el canvi dels teus espais, cuidant fins al més mínim detall, des de l'inici de l'obra fins a la seva finalització.

Estem compromesos amb la satisfacció.

La nostra màxima és proporcionar un servei excepcional, garantint el lliurament dels projectes dins del termini i en la forma escaient, dins del pressupost i d'acord amb els més alts estàndards de qualitat.

A Ibergestión Construcciones y Obras ens esforcem per entendre les necessitats i desitjos dels nostres clients, per a brindar un servei personalitzat al màxim, capaç de superar totes les seves expectatives. No ens conformem amb ni més ni menys que l'excel·lència i volem que el procés sigui el més ràpid i sense molèsties.

Vols un pressupost per a la teva reforma?

Contacta amb nosaltres i explica'ns les teves idees. Estem segurs que, amb la nostra dedicació, habilitats i experiència, podem construir els teus somnis.

Sol·licita pressupost