empresa de construcció a Sabadell

Ferreteria en Sabadell

Li donem la benvinguda a la nostra divisió de ferreteria. Som una ferreteria situada a Sabadell, al barri de Can Llong, que des de fa més d'una dècada posa a la disposició dels nostres clients tot el relacionat amb el bricolatge i el subministament industrial. Pertanyem al grup OPTIMUS (antigues CIFEC i COFAC fusionades) .

Pel fet que el grup al qual pertanyem tingui més de 480 punts de venda ens permet oferir els millors preus i ser molt competitius amb les grans superfícies comercials. Al nostre centre trobarás assessorament personalitzat, un tracte humà i la solució al teu problema o sol·licitud.

Quins són els avantatges que oferim a la nostra ferreteria a Sabadell?

Si acudeixes a la nostra ferreteria a Sabadell et trobaràs amb una sèrie d'avantatges que no tindràs a cap altre lloc. Els més importants són les següents:

Logística

Tenim transport i personal molt qualificat, la qual cosa ha convertit la logística en un dels principals punts forts de la nostra xarxa. El transport de les comandes es gestiona en un període màxim de 48 hores, depenent de l'estoc disponible i del volum de compra realitzat.

Màrqueting

Pel fet de pertànyer a Optimus ens permet aprofitar-nos del seu departament de màrqueting i vendes. De manera periòdica publiquem fullets amb diferents plans comercials i ofertes. A més a més, et brindem assessorament completament personalitzat a la botiga.

Veuen a veure la nostra àmplia exposició d'articles, segur que trobes el que estàs buscant. T'esperem.

BOTIGA EN LÍNIA

SERVEIS DE LA NOSTRA FERRETERIA A SABADELL

Transport
Oferim transport dels productes a domicili. Pregunti per les condicions i característiques a la nostra botiga.

Muntatge
Ens encarreguem del muntatge i instal·lació dels articles adquirits a la nostra botiga. Servei disponible per a particulars.

Pintura a la carta
Disposem d'una màquina amb la qual podem aconseguir exactament el color que desitges. Demani el color que necessiti i nosaltres l'hi farem. Possibilitat de més de 1000 combinacions.

LLoguer de maquinària
Lloguer de maquinària per a treballs i esdeveniments concrets. Consulti les condicions d'aquest servei a la nostra botiga.

Duplicat de claus i comandaments de garatge
Fem còpia de claus i comandaments al moment, utilitzant la més moderna tecnologia.