empresa de construcció a Sabadell

Empresa de construcció a Sabadell

Amb una experiència acumulada de més de 30 anys dedicats al sector, ens presentem com una empresa especialitzada i dedicada al món de la construcció, amb treballs tant a l'àmbit públic com a privat. A Ibergestión  tenim un equip qualificat i especialitzat, la qual cosa ens permet abastar tots els àmbits del sector de la construcció. Per descomptat, des dels nostres inicis, ens hem mantingut sempre a l'avantguarda en el que a materials i processos constructius es refereix, donant especial importància a la seguretat dins de l'obra.

Qualitat i servei en cada construcció i reforma


Els criteris bàsics que tenim en compte a la nostra empresa de construcció sóm els següents:
  • Analitzar les necessitats dels nostres clients i utilitzar els millors recursos per aconseguir una perfecta execució de l'obra.
  • Oferir sempre els últims avanços; ens mantenim a l'avantguarda en el sector.
  • Una de les nostres principals prioritats és el treball en equip, fonamental per aconseguir els objectius dels nostres clients.
Dues branques de treball: ferreteria i construcció

A Ibergestión oferim un servei completament integral, que comença amb el subministrament dels materials i finalitza amb el lliurament de claus en el cas d'una obra. En aquest sentit, tenim dues divisions d'empresa molt bé diferenciades; d'una banda disposem d'una ferreteria am suministrament al professional i on venem (a tot tipus de clients) material de pintura, eines, i subministraments industrials, entre altres articles; i d'altra banda ens dediquem a la construcció en tots els seus àmbits, abastant l'obra pública, urbanització, obra civil, reformes i obra nova. Es pot dir que aquesta segona divisió és la nostra principal activitat, ja que és la que més temps ens porta en el nostre treball diari.

L'objectiu principal de la nostra empresa de construcció  és assegurar i millorar la qualitat dels nostres serveis, la confiança i fidelitat dels nostres clients i la satisfacció i motivació de tots els col·laboradors.

Si desitges més informació sobre aquest tema o desitges que elaborem un pressupost sense compromís, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol dels mitjans publicats en aquesta pàgina web. A Ibergestión estarem encantats d'atendre les teves peticions.

A Ibergestión oferim un servei integral per construcció, centrat en les necessitats de tots els nostres clients. Confia en una empresa amb una trajectòria consagrada.